White’s TreasureMaster metaaldetector

Als het gaat om de aanschaf van een metaaldetector heb je heel veel mogelijkheden. Detectors zijn verkrijgbaar van diverse topmerken, maar ook in diverse uitvoeringen. Het is dan ook aan jou om te bepalen wat je belangrijk vindt. Ben je op zoek naar een allround metaaldetector waar je alle kanten mee op kunt? Een van de opties die je in dit geval hebt is de White’s TreasureMaster metaaldetector. Dit toestel werkt op diverse terreinen en is daarmee een waardevolle aanwinst. Meer weten over deze detector? Hier lees je alle belangrijke informatie over dit model.

White’s TreasureMaster metaaldetector

De White’s TreasureMaster is een metaaldetector van het bekende metaaldetector merk White’s. Het merk staat bekend om de goede detectors en met de TreasureMaster kies je dan ook voor een kwalitatieve metaaldetector die je op allerlei manieren kunt gebruiken. De detector heeft vier zoekstanden: je kunt kiezen voor een speciale stand voor munten of juwelen, maar ook voor een programma waarmee je perfect op het strand zoekt. Met de aanwezigheid van een pinpointer is het nog makkelijker om precies te ontdekken waar het object ligt.

In de doos

  • White’s TreasureMaster
  • Batterijen
  • Handleiding

Installatie van de White’s TreasureMaster

Heb je jouw nieuwe aanwinst ontvangen? Dan wil je hier logischerwijs meteen mee aan de slag. En gelukkig heeft de White’s TreasureMaster geen ingewikkelde installatie waar je lang mee bezig bent. Je kunt vrijwel meteen aan de slag met het gebruik van de metaaldetector. Het is wel goed om te weten dat je veel hebt aan het lezen van de handleiding die je standaard meegeleverd krijgt. Hier staat handige en bruikbare informatie in over het eerste gebruik van de metaal detectie machine.

Technische specificaties

  • Technologie: VLF
  • Zoekfrequentie: 7,8 kHz
  • Zoekstanden: 4
  • Waterdichte zoekspoel: ja
  • Steel lengte: instelbaar
  • Batterij: 2x 1,5V batterijen
  • Gewicht: 1 kg

Bediening en onderhoud

White's TreasureMaster metaaldetectorDeze metaaldetector van White’s heeft een makkelijke bediening. Met de display die aan de steel vast zit kun je alles regelen. Het is onder andere mogelijk om hier het gewenste zoekprogramma in te stellen. Dit kan met een makkelijke druk op de knop. Zodra je een piepsignaal onder de zoekspoel hoort, kun je de pinpoint-functie gaan gebruiken. Hiermee kun je precies ontdekken waar het object ligt en ontdek je dus veel sneller waar het ligt.

Het onderhoud van deze metaal detector is gemakkelijk. Je kunt met een druk op de knop naar de fabrieksinstellingen als dat nodig is. Na het gebruik van de detector is het slim om deze goed op te bergen op een droge en veilige plek. Op deze manier profiteer je nog langer van de levensduur van jouw nieuwe aanwinst.

Voor- en nadelen

De White’s TreasureMaster heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere metaaldetectors in dezelfde prijscategorie. In de eerste plaats is deze detector zeer licht van gewicht en ligt het zeer prettig in de hand. De steel is uitschuifbaar en gemakkelijk aan te passen aan je eigen lengte. De bouwkwaliteit is sterk en daarnaast heb je ook nog te maken met een zeer groot gebruiksgemak. Daarbij is het model iet gevoelig voor valse piepjes op lastige ondergronden en is hiermee een mooie, sterke en vooral moderne metaaldetector. Het toestel werkt overigens op batterijen welke niet oplaadbaar zijn. Dit betekent dat je de batterijen na verloop van tijd zal moeten vervangen. of kunt uitwisselen voor batterijen die je wel kunt opladen. Verder zijn er niet veel noemenswaardige nadelen op te noemen van deze detector.

Conclusie White’s TreasureMaster

Voor zowel beginners als wat meer ervaren metaaldetectors is de White’s TreasureMaster zeker een aanrader. Deze metaaldetector is niet alleen zeer kwalitatief als het gaat om de mogelijkheden en functies, maar ook op het gebied van gebruiksgemak en comfort scoort dit model goed. Vergeleken met veel andere modellen is dit model daarnaast ook een stuk stabieler en wordt er nauwelijks onnodig gepiept bij lastige ondergronden. Wil je graag zoeken naar gouden munten of nuggets, kies dan voor de White’s GMT Goldmaster.