XP Deus 28X35 zoekschijf

Bij een goede metaaldetector van XP hoort ook een goede zoekschijf. Hiermee kun je niet alleen nog gerichter zoeken, maar behaal je ook de beste resultaten. Er zijn heel veel verschillende zoekspoelen waar je voor kunt kiezen en een hiervan is de XP Deus 28X35. Wil je meer weten over deze zoekschijf? Hier lees je alles wat je moet weten.

XP Deus 28X35 zoekschijfXP Deus 28X35

We kijken hier naar een zoekschijf van de X35 serie die geschikt is voor de Deus, een metaaldetector van het merk XP. Deze zoekschijf heeft 35 frequenties, heeft ook offset keuze zonder prestatieverlies en heeft een speciale TX Boost voor lage frequenties. Hiermee is het mogelijk om zowel kleine als grote objecten te detecteren. Met de BOOST mode verhoog je de kracht van het elektromagnetische veld en kun je een grotere detectiediepte creëren.

In de doos

  • XP Deus 28X35
  • Ondersteel
  • Beschermkap
  • Handleiding

Specificaties

  • Type: Concentrisch
  • Geschikt voor: XP Deus metaaldetectors

Bediening van de XP Deus 28X35

Zodra je de zoekschijf binnenkrijgt kun je deze aan de hand van de nodige schroeven vastmaken aan de metaaldetector. Zodra dit is gelukt, zul je vrijwel meteen gebruik kunnen maken van je metaaldetector met zoekschijf. Beweeg de zoekschijf over de grond: er wordt dan een elektromagnetisch veld gecreëerd.

Voor- en nadelen

De XP zoekspoel is voorzien van verschillende extra’s waarmee het nog makkelijker is om waardevolle objecten te vinden. De BOOST-mode is een ideale manier om een grotere detectiediepte te creëren. Verder is het goed mogelijk om gebruik te maken van hoge frequenties. Een mogelijk nadeel van de het model is dat deze zoekschijf een van de duurdere is die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Je krijgt hiervoor wel een zeer geavanceerde zoekschijf voor je XP Deus.

Conclusie zoekspoel

Heb je een XP Deus en zoek je naar een nieuwe zoekspoel? Dan is de XP Deus 28X35 wellicht de beste keuze voor jou: de zoekschijf is uitgebreid, biedt veel mogelijkheden en heeft een verbeterde stabiliteit. Staat de prijs je tegen? Dan kun je ook voor een andere XP zoekspoel kiezen.