XP Deus/ORX HF 24×13 cm zoekschijf

Ben jij op zoek naar een goede zoekschijf en wil je een zoekschijf kopen voor je XP Deus of ORX metaaldetector? Deze metaaldetectors behoren tot de top en dit betekent dat je hierbij ook een goede zoekschijf moet gebruiken. Een van de opties die je hiervoor hebt is de XP Deus/ORX HF 24×13 cm zoekschijf, uit de alom geprezen HF-serie. Wil je meer weten over deze zoekspoel? Op deze pagina kun je terecht voor alle waardevolle informatie.

XP Deus/ORX HF 24x13 cm zoekspoelXP Deus/ORX zoekspoel

Deze zoekschijf werkt op een bereik van 21 frequenties, variërend van 13 tot 81 kHz. Je hebt de keuze uit drie basisfrequenties. De zoekschijf heeft een groot instelbereik, waardoor je optimaal kunt zoeken naar veel verschillende objecten. De hogere frequenties bieden een verbeterde gevoeligheid en de mogelijkheid om kleinere objecten te vinden. Met een HF zoekschijf is het goed mogelijk om in gemineraliseerde grond te zoeken.

In de doos

  • XP Deus/ORX HF 24×13 cm zoekschijf
  • Ondersteel
  • Accu
  • Schroevenset
  • Handleiding

Specificaties

  • Type: Elliptisch
  • Geschikt voor: XP Deus en XP ORX

Bediening van de zoekschijf

De XP Deus/ORX HF 24×13 cm zoekschijf is eenvoudig te bevestigen aan de ondersteel van een XP ORX metaaldetector, die je vervolgens weer vast kunt maken aan de rest van de metaaldetector. Vervolgens is het mogelijk om de juiste frequentie in te stellen, dit doe je op basis van je zoekdoel.

Voor- en nadelen

Deze zoekspoel is geschikt voor het vinden van heel veel verschillende objecten: of het nu gaat om dunne munten, open oorbellen of fijne armbanden, niets ontgaat deze zoekspoel. Het lage gewicht, de nieuwe lithium-batterij en de lange levensduur van de accu behoren ook tot de voordelen van deze zoekschijf. Een mogelijk nadeel van het model is dat deze wat aan de dure kant is. Met een beperkter budget is het hierdoor minder aantrekkelijk deze zoek spoel aan te schaffen.

Conclusie

De XP Deus/ORX HF 24×13 cm zoekschijf is voor de metaaldetectorist die niets anders wil dan het beste. Je kunt de HF zoekschijf gemakkelijk monteren op je metaaldetector, zodat je er meteen optimaal gebruik van kunt maken. Dit model is daarom zeker aan te raden. Een ander goed type van dezelfde fabrikant is de XP Deus 28X35 zoekschijf.