XP Finds Pouch

Op zoek naar een goede vondstentas? In dit geval heb je verschillende mogelijkheden: de tassen zijn verkrijgbaar van de bekendste merken op het gebied van metaaldetectors. Een van je mogelijkheden is de XP Finds Pouch: een vondstentas met verschillende extra functies. Hier lees je alles wat je moet weten over de XP vondstentas.

XP Finds Pouch vondstentasXP vondstentas

De XP Pouch is een vondstentas van het merk XP. Deze tas is niet alleen ruim, maar biedt ook verschillende luxe extra’s. Je kiest voor een kwalitatieve tas waar je heel lang mee kunt doen: het materiaal van de tas is zeer sterk en daardoor duurzaam. Verder is de vondstentas voorzien van een handige riem die je om je middel kunt bevestigen. Het merk XP brengt kwalitatieve metaaldetectors op de markt en ook van de accessoires mag je veel kwaliteit verwachten.

In de doos

  • XP Pouch
  • Handleiding

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van de XP vondstentas is dat je te maken krijgt met een van de meest uitgebreide vondstentassen die momenteel verkrijgbaar is. De tas heeft een zijvak waar je een XP pinpointer gemakkelijk kwijt kunt. Deze kun je altijd met je meenemen. Verder bestaat de tas uit meerdere vakken waar je waardevolle vondsten kunt opbergen. De tas is ruim en heeft een makkelijke sluiting waardoor je geen gedoe hebt met klittenband of ritsen.

De XP Finds Pouch behoort tot de duurste vondstentassen die momenteel verkrijgbaar zijn. Er zijn ook tassen die bijna de helft minder kosten. Je kiest dan wel voor minder uitgebreide mogelijkheden. Het tasje is voorzien van verschillende extra’s waarmee je het gebruik van de tas een stuk makkelijker maakt. Dit is bij veel andere tassen niet het geval. Zoek je accessoires voor een metaaldetector, dan mag een dergelijke tas natuurlijk niet ontbreken!

Conclusie

Met de XP Finds Pouch kies je voor een kwalitatieve tas die van alle gemakken is voorzien. Het tasje is dan ook zeker aan te raden, maar het is ook mogelijk om voor een andere, goedkopere tas te kiezen. Je levert mogelijk in op extra’s, maar het is vooral belangrijk om jezelf af te vragen welke wensen jij hebt als het gaat om een vondstentas. Op basis hiervan kun je een goede keuze maken. Een ander alternatief kan wellicht de Nokta Makro vondstentas zijn.