XP MI-6 pinpointer

In je zoektocht naar een kwalitatief goede pinpointer zul je merken dat je heel wat mogelijkheden hebt: er zijn pinpointers in veel soorten en maten en van diverse merken. Het is aan jou om te bepalen wat voor jou de beste keuze is. Deze website is jouw hulp in het vinden van de beste pinpointer: hier lees je beschrijvingen van verschillende pinpointers, aan de hand hiervan kun jij vergelijkingen maken en een goede keuze maken. Op deze pagina lees je meer over de XP MI-6: een kwalitatieve pinpointer van het bekende metaaldetector merk.

XP MI-6

Een pinpointer als de XP MI-6 is een aanwinst wanneer je een XP DEUS of XP ORX in je bezit hebt: het is namelijk goed mogelijk om deze pinpointer draadloos te verbinden met deze metaaldetectors. Dit maakt het nog makkelijker om je bodemvondst te spotten nadat jouw metaaldetector metaal heeft gevonden in de grond. Het toestel ligt prettig in de hand en werkt op een oplaadbare lithium polymeer accu. Verder heb je de keuze uit 4 programma’s waarop je de detector kunt gebruiken.

In de doos

  • XP MI-6
  • Riemholster
  • USB-laadkabel
  • Handleiding

Technische specificaties

  • Waterdicht: ja tot 6 meter
  • Batterij: lithium polymeer accu

Bediening & voor- en nadelen

XP MI-6 pinpointer

De XP MI-6 is erg eenvoudig te bedienen, vooral wanneer je deze koppelt aan de DEUS of ORX. Ook is het mogelijk de pinpointer op zichzelf te gebruiken. Je kiest gemakkelijk en snel het gewenste programma en daarnaast is het ook mogelijk om het gevoeligheidsniveau van het apparaat in te stellen voor optimaal gebruik.

Een belangrijk voordeel van dit model is dat je deze pinpointer heel gemakkelijk en snel kunt koppelen aan je XP detector. Maar dit is geen must: je kunt hem ook zelfstandig gebruiken om metalen voorwerpen in de bodem te spotten. Een ander voordeel van deze pinpointer dat deze tot 6 meter waterdicht is. Daarnaast is dit model wellicht wat aan de dure kant. Wanneer je een beperkter budget hebt is het niet altijd even aantrekkelijk om deze pinpointer aan te schaffen.

Conclusie XP MI-6

Ben je in het bezit van een XP metaaldetector en zoek je nog naar een goede pinpointer? Dan is het zeker een aanrader om de XP MI-6 aan te schaffen. Ook voor een kwalitatieve pinpointer die je stand-alone wilt gebruiken is het zeker goed mogelijk om deze pinpointer aan te schaffen. Een ander goed model is de Garrett Pro Pointer AT pinpointer.