XP ORX X35 28 cm metaaldetector

Ben je op zoek naar de ultieme zoekschijf voor het vinden van de meest waardevolle producten? Er zijn verschillende metaaldetectors en losse schijven die je kunt monteren, zodat je van optimale resultaten profiteert. Een van de opties die je hebt is de XP ORX X35 28 cm. Dit is een metaaldetector met een X35 zoekschijf van 28 centimeter. Deze schijf is ook geschikt voor de XP DEUS metaaldetectors. Wil je meer weten over deze metaaldetector en de mogelijkheden met de schijf? Dat lees je hier! Aan de hand van deze informatie kun je een goed overwogen keuze maken. Wil je echter specialiseren in het zoeken naar goudklompjes, kijk dan eens naar een echte goede metaaldetector voor goud.

XP ORX X35 28 cm metaaldetector

Met de XP ORX X35 28 cm kies je voor een uitstekende metaaldetector met een ruime zoekschijf van 28 centimeter. De X35 zoekspoel biedt de mogelijkheid om nog dieper te zoeken, waardoor je nog betere prestaties behaalt. De gevoeligheid voor kleine onderdelen zoals munten, goudklompjes en andere relikwieën is zeer sterk bij deze metaaldetector, waardoor het ook voor de professionele zoeker interessant is om deze detector aan te schaffen. Verder ben je met dit apparaat ook verzekerd van een lichtgewicht detector die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

In de doos

  • XP ORX X35 28 cm
  • Handleiding

Installatie van de XP ORX X35 28 cm

Er hoeft weinig te gebeuren om deze detector in gebruik te kunnen nemen. Je kunt direct gebruik gaan maken van je nieuwe aanwinst. Toch is het slim om eerst de handleiding door te nemen, zodat je weet wat je mogelijkheden zijn met dit apparaat en ontdek je hoe je instellingen moet doorvoeren. Dit maakt het gebruik een stuk aangenamer.

Technische specificaties

  • Technologie: VLF
  • Zoekfrequentie: 4/8/12/18/25 kHz
  • Zoekstanden: 6 (4 fabrieks- en 2 custom programma’s)
  • Waterdichte zoekspoel: ja
  • Steel lengte: instelbaar van 58 cm tot 130 cm
  • Batterij: lithium polymeer batterij
  • Gewicht: 870 gram

Bediening en onderhoud

XP ORX X35 28 cm metaaldetectorHet bedienen van deze metaaldetector van XP is erg gemakkelijk. Via het bedieningspaneel dat aan de steel is bevestigd kun je instellingen doorvoeren, zoals het zoekprogramma en het gevoeligheidsniveau. Boven het bedieningspaneel zit een display waar je belangrijke informatie van kunt aflezen over de zoekdoelen die je opspoort. Ook kun je hier de stand van de batterij in de gaten houden. Het onderhoud van de XP ORX X35 28 cm neemt nauwelijks tijd in beslag. Het is in ieder geval belangrijk om voorzichtig en veilig met de batterij om te gaan. Zorg ervoor dat je altijd op pad gaat met genoeg batterij, zodat je nooit met een lege batterij komt te staan. Maak de zoekspoel na gebruik altijd schoon en berg de metaaldetector op een droge en veilige plek op.

Voor- en nadelen

Er zijn genoeg grote voordelen waar jij van profiteert wanneer je gebruik gaat maken van dit metaal detectie apparaat. Zo is het onder andere goed om te weten dat je kiest voor een detector die zeer licht en gebruiksvriendelijk is. Ook behaal je zeer goede prestaties met deze detector en kun je ook zeer kleine voorwerpen gemakkelijk opsporen. Daarnaast zijn de aanwezigheid van een gevoelige zoekschijf met een grote zoekdiepte en de hoge reactiesnelheid ook welkome voordelen waar je bij iedere zoektocht weer van kunt profiteren. Een mogelijk nadeel van deze metaal detector is dat de display niet waterdicht is. Hier moet je dus goed op letten zodra je in een regenbui terecht komt.

Conclusie XP ORX X35 28 cm

Ben je op zoek naar een betaalbare en redelijk goedkope metaaldetector van goede kwaliteit? Dan is de XP ORX X35 28 cm zeker een goede aanrader. Deze detector is van de belangrijkste basisfuncties voorzien, maar heeft daarnaast ook genoeg andere extra’s waar je optimaal van kunt profiteren. De professionele gebruiker heeft ook baat bij dit model, gezien de hoge gevoeligheid voor kleine voorwerpen. Een ander goed model van de fabrikant is de XP ORX ELL metaaldetector.